Reserveren

Wie ben ik? 
Mijn naam is Jannie Hagen en ik run sinds 1992 een kattenpension in Voorst (Klein-Amsterdam). Het is begonnen als hobby en na een aantal jaar is het mijn werk én eenmansbedrijf geworden.
Dit heeft als voordeel dat u meestal mijzelf als aanspreekpunt heeft.

Kattenhotel
Voordat ik met het kattenpension begon, ben ik 11 jaar werkzaam geweest als dierenartsassistente in Apeldoorn. Uiteraard heb ik voor het pension de benodigde diploma’s en vergunningen in mijn bezit.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het verzorgen van poezen en katten en u zult in ons pension dan ook geen honden aantreffen (dus geen geblaf)!

!! ***** KLANTENSTOP ***** !! 

In de afgelopen twee jaar heb ik ongekende drukte ervaren in het poezenpension. De liefde en zorg voor huisdieren staat bij mij altijd voorop en ik streef ernaar om elk dier de aandacht en verzorging te geven die het verdient. Echter, door de aanhoudende vraag en de huidige capaciteit van het pension, heb ik met spijt moeten besluiten om een stop voor nieuwe klanten in te voeren. In dit artikel leg ik uit wat dit betekent.

Wat betekent de klantenstop?
De beslissing om geen nieuwe klanten meer aan te nemen is niet lichtzinnig genomen. Ik begrijp dat dit voor velen een teleurstelling kan zijn, vooral voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar betrouwbare opvang voor hun geliefde dieren. Hieronder volgt een uitleg over wat de klantenstop inhoudt:

  • Geen nieuwe reserveringen: Tot nadere aankondiging kan ik geen nieuwe reserveringen accepteren van klanten die niet eerder gebruik hebben gemaakt van ons pension.
  • Uitzonderingen: In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen er mogelijkheden zijn voor spoedgevallen. Deze worden echter op individuele basis beoordeeld.
  • Bestaande klanten: Klanten die al eerder gebruik hebben gemaakt van het poezenpension kunnen nog steeds reserveringen plaatsen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Dat u een reeds bestaande klant bent, biedt echter geen garantie dat er ook een plek beschikbaar is in het pension.

U kunt een plekje reserveren voor uw poes of kat via:

jannie@poezenpension.com
of telefonisch via
06-55567279

Ook bij vragen kunt u hier terecht!

*Voor nieuwe klanten is het helaas niet meer mogelijk om een plek te reserveren in de periode juli en augustus 2023. Voor juni en september zijn nog op slechts enkele data plekjes beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden.